02/03/2024 15:14

Onze sponsors

Mechelen Feest vzw

Mechelen Feest presenteert jaarlijks heel wat heerlijke feestelijkheden, festivals en culturele stadsevenementen voor jong en oud. Bovendien biedt Mechelen Feest hét evenementenloket voor organisatoren.

Het evenementenaanbod van Mechelen Feest is zeer breed en heeft twee grote pijlers: een winter- én een zomerprogramma. Het project Mechelen Houdt Je Warm biedt jaarlijks een uitgebreid winterprogramma met verschillende activiteiten in en buiten het centrum van Mechelen. Op de editie 2023 ondersteunt Mechelen Feest het vrijwilligersinitiatief Mechelen Solidair door het gratis ter beschikking stellen van een kraam.  Zo slagen we erin om onze doelstelling te vrijwaren om 100% van onze opbrengst te schenken aan het goede doel.

Meer info: https://www.mechelen.be/mechelenfeest.

Brasserie Carlton

Voor een soepverkoop heb je soep nodig en die vonden we bij Brasserie Carlton. Carlton staat voor verfijnde en oprecht lekkere Belgische gerechten met een Franse toets in een aangenaam kader en met een prima bediening met persoonlijke touch.  Een aanrader voor elke Mechelaar en bezoeker! 

Meer info: https://brasserie-carlton.be/.

De Broodbroeders

Geen soep zonder een lekker stukje brood, en die broden komen van de Broodbroeders. Ze werken ambachtelijk via zo het principe van de korte keten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, en dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede! Hun aanbod is in het kader van deze ‘spirit’ ook seizoensgebonden.

Meer info: https://broodbroeders.be/.

Jijzelf

Je kan ons steunen door ons kraam te bezoeken op de kerstmarkt en er te komen genieten van de warme sfeer én een portie warme soep aan vrije bijdrage (je geeft wat je kan en wil), door te storten op rekeningnummer BE74 9502 9086 1707 t.a.v. Mechelen Solidair (tot en met 25 december) of door de Payconiq QR-code te scannen op onze informatiepagina. Jouw bijdrage wordt integraal doorgestort aan onze goede doelen.